PlatOOLab | Week van het Openbaar Onderwijs
16318
post-template-default,single,single-post,postid-16318,single-format-standard,cooltimeline-body,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive

Week van het Openbaar Onderwijs

Korte omschrijving

Op 23 maart 2021 startte de Week van het Openbaar Onderwijs met als thema ‘Waar verhalen samenkomen’. Een mooi thema dat uitstekend aansluit bij de kernwaarden van Openbaar Onderwijs. Het gaat om aandacht voor- en interesse in de ander en het herkennen, erkennen, waarderen, benutten en ondersteunen van de diversiteit in de samenleving. Dit is van belang voor identiteitsontwikkeling, waardevolle relaties en het verstevigen van onze democratische samenleving.

PlatOOlab filmde voor deze gelegenheid de bekende meesterverteller Jos Walta. Middels een prentenboek laat hij op inspirerende wijze zien hoe verhalen samen kunnen komen in ons hedendaags onderwijs.

Klik op de link om de video te bekijken.

Samengevat

Doelgroep: Alle leraren en onderwijsondersteunend personeel, werkzaam in het Openbaar onderwijs.

Testimonial: ‘Wat een inspirerende man is Jos walta.’ (bestuurder)

Lees jezelf en elkaar als een boek.

leraar PlatOO

Geïnteresseerd in dit project?