PlatOOLab | MELD JE IDEE AAN
15757
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15757,cooltimeline-body,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive

MELD JE IDEE AAN

 

Welkom bij PlatOOlab!

Leuk dat je samen met ons het onderwijs wilt verbeteren. Om een indruk te krijgen van je idee, vragen we je onderstaande vragen in te vullen en te mailen naar platoolab@platoo.nl. Na ontvangst plannen we zo snel mogelijk een gesprek in voor de vervolgstappen. Neem bij onduidelijkheden gerust contact op met de coördinatoren van PlatOOlab, Marjon van Keersop en Judith Koppens. Zij zijn te bereiken via mail platoolab@platoo.nl

 

Lees goed door wat wij van jou vragen

PlatOOlab is een non-profit organisatie. PlatOO faciliteert je om je ideeën uit te werken en je project gestalte te geven. Je projectplan en eindproduct worden zonder winstoogmerk gemaakt en zijn eigendom van PlatOO.

 

We helpen je graag bij het ontwikkelen van je project. We verwachten je daarom op minimaal twee van de drie begeleidingsbijeenkomsten.

 

Het is de bedoeling dat andere leraren kennis nemen van je project. We verwachten daarom dat je een actieve bijdrage levert aan het presenteren van je project via social media en via de website van PlatOOlab. Ook neem je deel aan een presentatie in Meet to Create.

AANVRAAG FORMULIER

Geef zo concreet en bondig mogelijk antwoord op onderstaande vragen